Elmo iskän jälkikasvua nähtiin tänään kehässä useamman koirulaisen voimin. Hauskinta oli nähdä, kasvattajan näkövinkkelistä, koko Even viimeinen pentue yhtäaikaa kisaamassa, unohtamatta tietenkään sisaruksia Tiplua ja Demiä. Tuurella ja Pupella olikin keskenään melkoinen kisa, tuomarilla oli vaikeuksia päättää kumman laittaa ykköseksi. Pitkällisen pohtimisen ja juoksuttamisen jälkeen Puppe vei voiton, Tuurelle myös kp ja loistava arvostelu. Upeaa, pikku-ukot  =D Pentukehästä ehdittiin napata muutama valokuva, eli kiitos händlerille( Pupen äiskä ei vielä itse tohtinut) kuin myös kuvaajalle.

Tanja ja Tuure, perässä Sari ja Puppe

Voiko enää suorempaa selkää olla...

Puppe poseeraa.

 

Sari ja Puppe vauhdissa.

Pikkupojat tositoimessa.

Livia liihoitteli vimpassa pentukisassaan voittoon, ollen kuudennen kerran ROP-pentu. Hieman jäi harmittamaan, ettei pisteitä enää lasketa ;) (Demikin pääsi kuvaan, näkyy Kirsin sylissä taustalla)

 

 

 

Tiplu oli hienosti tänään JUN Eri2 ekassa virallisessa näyttelyssään. Tiplusta on kehkeytynyt oikein komea ja hauska luonteinen nuori mies. Kehässä kaverin pasmat menivät hieman sekaisin ja hienoinen epävarmuus ja pullistelu näkyivät lippuna liehuvana häntänä. Tätä komistusta tullaan näkemään jatkossakin kehissä, jospa se häntäkin löytäisi oikean paikkansa ;) Demille tänään myös Eri, oikein hyvällä arvostelulla. Demistä on pikkuhiljaa kasvanut aikuinen nainen, varsinainen söpöstys.

Tiplu ja Tiplun erittäin komea häntä, voi noita poikia =D