Täytyy välillä päivitellä  kuulumisia vaikka meille ei oikeastaan ihmeempiä kuulukkaan. Omppu kasvaa pikkuhiljaa isoksi tytöksi, onhan sillä vielä paljon pentumaisia kotkotuksia mutta selvästi se on saamassa jo hieman järkeä päähänsä. Omppu on melkoinen viikari, välillä mahdoton riiviö ja termiitti, varsinainen Vaahteramäen Eemeli, mutta toisaalta se on äärettömän hellyyttävä ja siinä on paljon äitinsä nöyryyttä sekä mielyttämisenhalua .Ompun kanssa en ole vielä ehtinyt aloittelemaan agilityä, mutta näyttelyharkkoihin se on päässyt mukaan "hillumaan". Kunhan päästään kevätpuolelle, niin eiköhän me Ompunkin kanssa lähdetä agikursseille mukaan. Se nauttii ihan suunnattomasti kun sen kanssa touhuaa kaksistaan joten kyllä Omppu on oman kurssinsa ansainnut.

Lorun kanssa olenkin sitten käynyt säännöllisesti agilityharkoissa. Ilokseni olen huomannut että edistymistä on tapahtunut ja tarkoituksena olisi ensi vuonna kisata ihan oikeasti ykkösissä. Pujottelu on vielä hakusessa, mutta sekin onnistuu aina välillä ;) Mitään vauhtihirmuja meistä tuskin koskaan tulee mutta pääasia että on hauskaa! Lorun kanssa on mukava harrastaa, koska se  pyrkii tekemään koko ajan parhaansa ja se keskittyy täysillä ohjaajaan. Loru on esteillä hyvin tarkka, se ei halua tehdä virheitä ja se lukee minua välillä vähän turhankin hyvin. Lorulle näyttäsi olevan turkkikin tulossa pentujen jälkeen, eiköhän me pyörähdetä Lorun kanssa vielä näyttelyssä, ehkäpä Kajaanissa tammikuussa

Evellä onkin ollut punteissa vipinää, kun se on päässyt treffaamaan komeaa Elmoa tositarkoituksella. Elmo ei  välitä tuhlata aikaa  lirkutteluun (tosimies) vaan se käy päättäväisesti samantien toimeen. Siitä on romantiikka kaukana kun autotallissa heilastellaan, mutta toivotaan että tuloksia syntyy, ainakin astutus on onnistunut hyvin. Elmon silmissä Sarin autotallista on tullut varsinainen erotiikan kehto, onkin melkoinen  helpotus että sulho tuodaan Ivalosta Ouluun, ei tarvitse itse lähteä huristelemaan pohjoiseen. Nyt vain odotellaan jännityksellä että tuleeko pentuja, hui!