Hertta (Cuddlier Apple Of My Eye) käväisi vierailevana tähtenä sulostuttamassa elämäämme noin viikon ajan. Pienen alkukankeuden jälkeen Omppu ja Hertta löysivät toisensa, ja voi sitä leikin ja pörinän määrää mikä kaksikosta lähti. Tyttöset ovat harrastaneet puruluunvetoa, korvastavetoa, hännästävetoa, lelunvetoa ja kun ei enää vetoleikit kiinnostaneet niin sitten on hammasteltu antaumuksella, painittu ja juostu hippasilla ympäri huushollia. Pihalla on myös menty tuhatta ja sataa, välillä on pyöritty voltin kautta ympäri yhdessä ja erikseen. Hertta on todistettavasti pujotellut muutaman välin agility kepakoiden välistä, olisko ehkä kuitenkin ollut puhdas vahinko ;) Aikansa touhuttuaan on sitten  nukuttu kylkikyljessä sohvan nurkassa.

Eve on saanut huokaista helpotuksesta, kun Hertta on huolehtinut Ompun leikittämisestä. Omppu on nimittäin vaatimassa Eveä leikkitädiksi, jos ei hyvällä niin sitten pahalla, vaikka toista ei voisi vähempää kiinnostaa. Eve vain on niin onnettoman kiltti, että ei hoksaa pitää puoliaan. Loru on puolestaan joutunut välillä toimimaan poliisina; kun meno on Lorun mielestä mennyt liian villiksi, on se korvat tötteröllä ja hassusti koivet tönkköinä mennyt pentujen väliin. Lorun auktoriteetillä on meininki rauhoittunut samantien, kumpikaan ei ole edes yrittänyt hyppiä äitinsä nenille.

Hassua oikeastaan, miten paljon Ompun ja Hertan luonteissa on samaa. Molemmat ovat rohkeita ja uteliaita, kumpanenkin käyttää nenäänsä todella aktiivisesti ja molemmat ovat kiinnostuneita mitä ympärillä tapahtuu. Tytöt ovat reippaita ja aina valmiina leikkiin ja lenkille. Syliin pitää päästä ja mitä enempi saa olla kainalossa pussailemassa, niin sitä parempi.  Ulkonäössä ei olekaan sitten muuta samaa kuin väri. Omppu elelee "hämähäkkivaihetta", kaikki ruumiinosat vinksottavat vähän sinne ja tänne, pää on kroppaan nähden aivan liian pieni ja voi kauhistus miten se pyöristää lantiota liikkeessä.  Herttalla on isänsä upea pää ja se liikkuu aivan suoralla selkälinjalla, se on nätti kuin pennin pastilli :) Omppua ja Herttaa yhdistää myös palava rakkaus ruokaan; hyvä ruoka, parempi mieli!!

Tänään sain sitten rullailla matot takaisin lattialle (ei niitä olisi kyllä tarvinnut  poiskaan ottaa, Hertta teki meillä ollessaan sisälle yhdin pissan ja yhden kakan ja nekin oli tehty ulko-oven eteen).  Haikea oli pennusta luopua jo toiseen kertaan, onnea Hertta uuteen kotiin, muista olla ainaskin välillä kiltisti =D