Äitienpäivä on tuonut mukanaan uusia kuvioita meidän perheen äideille. Loru on saanut ristiä tassunsa ja siirtää pempulat "mummon" ja "papan" hoiviin. Maitohanat on suljettu ja vessahommat hoidetaan talouspaperin ja luutun voimin. Lorun silmissä siintelevät jo kesän agilityharkat, kovasti sitä tuntuu vain huolettavan melkoisiin mittoihin venähtänyt rintavarustus. Pienen pohdinnan jälkeen tulimme siihen tulokseen että täytyy vain muistaa hypätä hieman korkeammalta ;) Äitiyden iloihinhan kuuluu väistämättä hienoinen venähtäminen sieltä sun täältä.

Varoitus herkimmille!! Seuraavat kuvat voivat aiheuttaa mm. sydämen tykytystä, suun kuivumista, kämmenten hikoamista ja yleistä heikkoutta= pentukuumetta.

Oivasta on kehkeytymässä hieno pikkumies, jospa se ottaisi upeasta iskästä mallia.

poika3.jpg

poika4.jpg

Eipä vois vähempää kiinnostaa...

poika5.jpg

Omenankukka osaa myös seistä nättinä ja katsokaa sen nassua, nam.

omppu2.jpg

omppu3.jpg

Pikku Pirre, silmäterä. Varsinainen prinsessa ja höppänä.

 

korvatri2.jpg

Lippe nauttii huomiosta ja rapsutuksista. Se on rohkea ja reipas pentu ja kietoo 100% varmuudella tulevan perheensä tassunsa ympärille. Cavalier kirsusta hännänpäähän.

 

lippe.jpg

Lulun silmät harittavat, eikä ihme, sillä se kaapattiin potrettiin kesken makoisten unien.

lulu3.jpg

Tuittu on kärsinyt vääryttä työnimensä kanssa. Neiti on nimittäin äärettömän herttainen ja reipas pentu. Häntä heiluu vimmatusti ja syliin päästyään pitää pussata antaumuksella.

 

tuittu2.jpg

Yleistä touhuilua:

 

Lorunpennut5vkoa002.jpg

 

Lorunpennut5vkoa008.jpg

 

Lorunpennut5vkoa015.jpg

 

Lorunpennut5vkoa017.jpg

 

Lorunpennut5vkoa018.jpg

Sain tänään kasoittain ihania lahjoja, tyttäreni kortissa oli runo joka  lämmitti ja nauratti. Että se osasikin valita värssyn joka sopii kuin piste iin päälle, tunnistin kyllä itseni =D

Sen toimissa on vipinää, sen puheissa on kipinää, sen silmissä hehkuu tulta, se on meidän äiti kulta!