Kesä on hurahtanut syksyn puolelle ja nyt passaakin muistella, mitäs kaikkea sitä tuli kesän aikaan koirien kanssa puuhailtua. Liviaa ilmoittelin useampaan näyttelyyn hakemaan pentukehistä kokemusta ja hienosti pentunen on hommansa hoitanut äiskien (siis minun ja Even) suureksi yllätykseksi. Kemin äärimmäisen kosteissa olosuhteissa, vettä tuli siis kuin Esterin per***stä, Livia oli Rop-pentu, Tuure veljen ollessa hienosti Vsp. Kemissä myös Lorun tyttö Demi, esiintyi  erin arvoisesti, hienoa Kirsi ja Demi :)  Lululle jäi Kemin karkeloista hieman hampaan koloon, mutta ensi kesänä odottavat uudet kehät ja kujeet. Kemin jälkeen vuorossa olikin sitten Savo Show, missä Suomen kesä näytti parastaan. Livia kisasi perjantaina ja lauantaina, ollen molempina päivinä Rop-pentu. Kummasti se jaksoi porskuttaa, vaikka lämpömittarin lukemat kipusivat komeasti yli 30 asteen. Kuopiossa olikin sitten kamera mukana, tässäpä Livia vauhdissa:

 

 

Mieleenpainuvin reissu tehtiin kuitenkin Kajaanin kaikkien rotujen pentunäyttelyyn. Livia, vanhana kehäkettuna, sai minut miltei kyyneliin ollen BIS1. On kai se pikkuhiljaa uskottava, että meidän termiitti/ hurlumhei/ ihme hihhuli on loppujen lopuksi aika sievä pempula =D. Tuure ja Tanja nappasivat Vsp-pennun pystin ja molemmilta löytyi uskomattoman piiiitkä pinna, Ryp ja lopulta Bis kehiä odotellessa.

Lorun kanssa ollaan puuhailtu agility juttuja, käyty harkoissa, epiksissä ja kisattukin muutamia kertoja. Loru onkin touhussa oikein hyvä, mutta ohjaaja onneton töpeksii minkä ehtii...on se niiiin vaikeaa. Mutta katsokaa kisaavan Lorun onnellista ilmettä, juuri tuon näköisen koiran vuoksi jaksaa vääntäytyä harkkoihin... (Kiitos Pirkko Riekille hienoista kuvista)

 

 

Lorukin on päässyt kisakentillä palkintojen makuun(ohjaajasta huolimatta), kyllä kelpaa poseerata kolmatta sijaa hienon pystin ja ruusukkeen kanssa :D

Liva ja Tiia. Kaksi ihan mahdotonta uimamaisteria, tässä odotellaan kumpi kasvattaa ensin räpylät..

Lumpeenlehtiä hakemassa.

Seuraavan kerran Cuttisia nähdään Limingan ryhmänäyttelyssä. Mukana on pennuissa Livia, Tuure ja Puppe, junnu uroksissa esiintyy Tiplu ja junnu tyttösissä Demi. Kiitos, kasvattien omistajille aktiivisuudesta ja kiitos myös händlerille näin etukäteen ;)