Parin viime vuoden ajat vaput on vietetty hyvin koiramaisissa tunnelmissa. Viime vappua vietettiin Lorun pentukatrasta kaitsien ja tämä vappu menikin sitten töissä, agilityssä ja mätsäreissä. Vappu siivouksen yhteydessä kiikutettiin pentuaitaus varastoon ja laitettiin matot lattialle (ihanaa), toivotavasti olohuoneen paksu karvamatto ei herätä Liviassa himotuksia kokeilla sen imukykyä ;)

Ilmapallot olivat aluksi kummia kapistuksia, ja ehkäpä hieman arveluttaviakin, mutta kun ne oli todettu vaarattomaksi niin johan pallot saivat kyytiä. Livia näyttäisi olevan aika lahjakas ilmapallojen posauttelija. Aikuiset koirat eivät viitsineet sortua moiseen lapsekkuuteen, katselivat vain nenävartta pitkin toisen höpsötyksiä

 

Vappupäivänä lähdimme katselemaan koirahulinaa Kaakkurissa järjestettyyn mätsäriin. Ensin vähän kurkisteltiin turvallisesta paikasta mutta kavereiden bongaus voitti pian pienen ujouden, eikä pentu ollut moksiskaan kaiken kokoisista ja näköisistä karvakorvista. Kehässä mentiinkin sitten reippaasti ja hienosti, Livia sijoittui kolmanneksi punaisissa pennuissa.

Tässä vielä ihmetellään..

mutta tässä vaiheessa on jo tosi kivaa!

Sunnuntaina hurautettiin sitten Haukkukeitaalle  toiseen mätsäriin, pitihän meidän lähteä kun kerrankin päästiin( yleensä työt häiritsevät harrastamista). Topakka pikkuneiti mennä viipotti kehässä iloisesti, vain lätäköt ja kuralällyt aiheuttivat inhotuksen tunteita. Livia onnistui hurmaamaan tuomarin,  joten pienten pentujen voitto oli plakkarissa. Bis-kehän alkua odotellessa Livia otti autossa pikku päikkärit, ja taas jaksoi jatkaa.

Tässä esiinnytään Bis-kehässä.

Kylläpäs siinä sitten Livian kanssa riitti ihmeteltävää kun tultiin toiseksi =D Taustalla kuvassa näkyvät mätsärin tuomarit sekä myös ykkönen ja kolmonen.

Tästä on mukava jatkaa kohti "oikeita" kehiä kun yhteinen sävel on selvästi löytymässä ja Livia tuntui tykkäävän touhusta. Se oli koko ajan rento ja innokas, pöydällä tahtoi mennä hästäämiseksi mutta eiköhän nuo pöytäkuviotkin saada pikkuhiljaa kohilleen. Ensimmäinen pentukehä olisi tarkoitus katsastaa Ylivieskassa, harmi kun ikää ei ole Oulun näytelmiin tarpeeksi, kotinäyttely on kuitenkin aina kotinäyttely.