Starttasimme aamutuimaan Sarin kanssa kohti Siikajoen pentunäyttelyä. Mukana oli tietysti myös Omppu (5kk) sekä seuraneidin ominaisuudessa Lida. Perinteiseen tyyliin teimme pienehkön hukkamutkan, eli me emme harrasta suorinta mahdollista reittiä, vaan yleensä näyttelyreissuilla tutustumme myös paikalliseen maaseutuun ;) Onneksi ehdimme näyttelypaikalle ajoissa ja Tiplun perhe ei ollut moksiskaan vaikka pölähdimme paikalle puolituntia myöhässä. Tarkoituksena oli harjoitella molempien pentujen kanssa näyttelyhihnassa ja pöydälla ennen kehän alkua, ja ehdimmekin treenailla oikein hyvin. Tiplusta on kasvanut hieno uroksen alku, luonteeltaan se on myös äärettömän reipas ja iloinen. Tiplusta leivottiinkin ROP pentu, onnea kotijoukoille Liminkaan ja kiitokset Sarille kun esitit pennun.

Omppu sai myös kp:n ja oli kieltämättä mukava ajella kotii (suorinta reittiä) VSP pysti kassissa, ei ollut ollenkaan häpeä hävitä komealle velipojalle. Kotona tietysti yritin ottaa mahdollisimman edustavan pystikuvan huonolla menestyksellä. Ei sillä oikeasti ole epänormaalin pitkä takajalka..

Muutama hassu nassukuva:

 

Hieman tärähtänyt pystikuva sohvaperunasta.

Seuraavaksi suuntaan Jyväskylän näyttelyihin katsastamaan komeita koiria ja tapaamaan tuttuja. Siinä sivussa Omppu pyörähtää molempina päivinä pentukehissä hakemassa hieman lisää kehäkokemusta. Nähdäämpä sitten siellä :)